łożysko bębny octavia 1 tył

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stendhal
    Classic
    • 2011
    • 1

J - szerokość felgi
    ET - odsadzenie, czyli odległość od piasty (im mniejsza wartość, tym bardziej felga wychodzi 'na zewnątrz')

Co oznacza parametr ET (odsadzenie, offset) felgi oraz kiedy możemy zamontować szersze lub węższe alufelgi niż aktualnie posiadane.
  • chlebeq99
    Classic
    • 2010
    • 2

Witam,

Potrzebne mi info czy w skodach octavia z bębnami z tyłu można wymienić łożysko bez wymiany piasty. Pytam się tak bo już zgłupiałem do sklepów dzwonie to sprzedają łożysko tylko z piastą a gdzie indziej znalazłem że można wymienić samo łożysko bez piasty ale gdzie to k...a mogę kupić bo w necie nie ma nigdzie żadnej informacji. Proszę o pomoc czy mam szukać łożyska i jak tak to gdzie, czy muszę kupić piastę?

Z góry wielki dzięki

Komentarz

• krzysiek80
      Ambiente
      • 2010
      • 182

witaj wymiana łozyska jest wraz z piasta prosta sprawa juz to robiłem u siebie przy zdejmowaniu piasty została mi na ośce szalka łozyska ja równiez nalezy sciagnac

Komentarz

• chlebeq99
        Classic
        • 2010
        • 2

Hej,

Wiem że sprawa jest prosta ale nie o to pytałem moje pytanie czy w skodzie octavia 1 z hamulcami bębnowymi z tyłu mogę wymienić tylko łożysko a piastę użyć tą samą? Jak tak to gdzie takie łożysko kupić?

Dzięki

Komentarz

• krzysiek80
          Ambiente
          • 2010
          • 182

piasta jest razem z łozyskiem sprasowana i musisz wymienic całosc

Komentarz

Pracuję...